BurgerEi & Zakenlui

ingevoerd op 02-03-2016

Het karakteristieke Intechnium pand is al jaren een blikvanger. Iedereen die hier langs rijdt , heeft zich wel eens afgevraagd wat er daar binnen allemaal gebeurt? Het pand staat aan de poort van bedrijventerrein Middelland en de stad Woerden. Op dit bedrijventerrein zijn vele grote en middelgrote bedrijven gevestigd.

In het huidige kantoren gedeelte van het Intechnium aan de Korenmolenlaan 4 in Woerden, creëren we een nieuwe ontmoetingsplek genaamd de Hall. Een plek waar de gebruikers van de kantoor- en vergaderruimtes in het Intechnium samenkomen.
De Hall is geschikt als vergader-, congres- en evenementlocatie, waaraan een daghoreca wordt toegevoegd om de activiteiten in de Hall te voorzien van lekker eten en drinken. Op het hele bedrijventerrein is op dit moment geen toegankelijke daghoreca aanwezig. Hiervoor hebben we een laagdrempelig restaurant concept ontwikkelt en openen wij in de Hall het restaurant BurgerEi & Zakenlui.

Dus werkend Woerden is van harte welkom om in zijn/ haar lunchpauze iets lekkers in ons restaurant te komen eten. We richten ons daarnaast op passanten die normaal Woerden voorbij rijden via de A12. Tussen Den Haag en Utrecht zijn weinig goed bereikbare en lekkere restaurants waar je goed kunt eten en binnen 30 minuten weer onderweg bent. Deze bezoekers willen we in de korte tijd dat ze in ons restaurant zijn, ook een indruk van de stad Woerden meegegeven. Zo hopen we hen op een later moment nog eens terug te zien, zodat ze dan het centrum van Woerden bezoeken of zich storten in één van de vele evenementen in Woerden.

De techniek, waar het Intechnium om bekend staat, laten we terugkomen in de Hall en het restaurant BurgerEi & Zakenlui. Woerden is ook de plek voor techniek talent en met deze locatie willen we dit onderstrepen.

de-hall-elementen-02 de-hall-elementen-02