Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Akkoord

Heijwaal

HeijWaal is een gerenommeerde Woerdense onderneming en is onderdeel van de Van der Heijden Groep en van de Uijtewaal Groep. Twee familiebedrijven met jarenlange ervaring in de bouw- en vastgoedsector. Het fundament van Heijwaal is ontstaan vanuit een gezamenlijke ontwikkeling in 2003.  Vanuit dit fundament zijn belangrijke kernwaarden ontstaan: betrokkenheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Deze waarden geven aan waar we voor staan en hoe wij mooie projecten realiseren.

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling vraag continue om een nieuwe visie. Een visie waarin de juiste afstemming wordt gevonden tussen de mogelijkheden van een gebied en van de markt, en waarin de eindgebruiker een belangrijke rol inneemt.  Wij dragen, zowel in eigen beheer als in opdracht van grondeigenaren, zorg voor de ontwikkeling van nieuwbouw-, verbouw- en transformatieprojecten. Dit geldt voor woningen, als voor zakelijk en maatschappelijk vastgoed.  

Een belangrijk speerpunt binnen HeijWaal is direct en persoonlijk contact, met veel inspraak voor de toekomstige gebruiker. Zo ontstaat er een nieuwbouwwijk met diversiteit in de details, maar eenheid in de uitstraling. Elke woning is dus uniek. Tot vrij laat in het proces heeft de klant invloed op haar eigen woondroom. We maken keuzes met respect voor iedereen die wij in ons werk tegenkomen en overtreffen graag verwachtingen. Wij geloven in langdurige relaties en investeren daarin.  

Samenwerking

Om projecten goed te laten verlopen, treden wij als projectmanager op. Vanaf het verwerven van het project tot en met de oplevering. Goede communicatie met de betrokken partijen en regelmatig overleg met opdrachtgevers zijn essentieel voor een succesvolle realisatie.

Voor een optimaal resultaat werken wij uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde (bouw)partners. Op die manier garanderen we een hoogwaardig eindproduct binnen de gestelde termijn, dat voldoet aan alle doelstellingen van de opdrachtgever.

Wij streven naar een optimaal en transparant bouwproces. De klant is ons uitgangspunt en met co-creatie bereiken we het beste resultaat. De constante ontwikkeling van kennis en ervaring bij onze medewerkers is daarbij essentieel. De kwaliteit van het volledige ontwikkelproces vergroot uiteindelijk de kwaliteit van het eindresultaat.

We leggen de lat hoog

We doen ons werk op een duurzame en verantwoorde manier. Bij Heijwaal hebben we het volgende al gerealiseerd:

  • Warmte-koude-opslag in eigen gebouw
  • Ergonomische werkomgeving
  • Duurzame auto’s
  • Afval reductie
  • Samenwerking met onderaannemers, toeleveranciers, servicecontractanten met dezelfde MVO insteek

Verantwoord ontwikkelen

Als bedrijf zijn we betrokken bij onze lokale samenleving. Bij onze activiteiten handelen we vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid voor mens en milieu.

We vinden het belangrijk dat de generaties na ons, gebruik kunnen maken van de gebouwen die wij neerzetten en de omgeving waarin deze zich bevinden. We besteden veel aandacht aan verantwoord ontwikkelen. Dit ziet u terug in de materiaalkeuze, circulariteit, onze voortdurende zoektocht naar groene innovaties, het betrekken van de omgeving in een ontwikkeling en een continue streven naar een zo duurzaam mogelijke werkwijze.

Project professioneel laten realiseren?

Graag realiseren wij voor u de ideale huisvesting op maat!

Vul het contactformulier in en HeijWaal neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Of bel 0348 - 48 40 10 voor direct contact.

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Heijwaal | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud