Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Akkoord

Referenties

Door de jaren heen hebben we een mooie portefeuille aan referenties opgebouwd. Enkele hiervan ziet u hier. Zowel residentieel als voor bedrijven

Residentieel

Prinsenhof woningen

Het plan bestaat uit 21 woningen. Kenmerkend voor de woningen is dat het volwaardige woningen zijn, ontwikkeld/ontworpen naar de huidige tijd in een historisch jasje. 

Mozai╠łek woningen & appartementen

In Mozaïek zijn 24 appartementen, 55 woningen en een horecavoorziening gerealiseerd. Bij het stedenbouwkundigontwerp en de uitwerking van de woningen hebben wij ons laten inspireren door de bijzondere plek waar het plan Mozaïek gerealiseerd is.

Barwoutswaarder vrijstaande woningen

De wijk Barwoutswaarder is een voormalig zelfstandige gemeente en ligt aan de rand van Woerden. Een zeer afwisselend stadsdeel met als belangrijkste aandachtspunt de ligging aan de Oude Rijn. De ruime kavels, ca 1000 m2 per kavel, voor het realiseren van 2 vrijstaande woningen liggen aan de rand van de wijk.

Inarihof woningen & appartementen

Inarihof is gelegen in de nieuwste wijk van Woerden; Waterrijk. Een met grote zorg en veel creativiteit ontworpen stadsdeel met veel aandacht voor water en groen. Aan de oostzijde van Waterrijk Woerden ligt de natuurplas Breeveld.

Steigerwoningen woningen

De 5 steigerwoningen maken zich los van de wijk en liggen tussen het riet in het water. Via een houten steigerdek betreedt je de individuele woning. Door de steigerdelen zie je het water weerspiegelen. 

Queeckhovenplein woningen & appartementen

Het plan Queeckhovenplein ligt in de Utrechtse wij Zuilen. Zuilen in Utrecht is eigenlijk alles tegelijk: een dorp in de stad, een buitenwijk, een arbeidersbuurt, een buitenplaats aan de rivier en een villapark en de laatste jaren vooral een plek waar het ene nieuwbouwplan na het andere wordt uitgevoerd. Zuilen aan de Vecht is één van de meest diverse woongebieden van Utrecht

De Meent woningen

De Meent is gesitueerd in het Staatsliedenkwartier in een rustige omgeving. Een kleinschalige plan nabij het stadshart en NS station van Woerden. Een aantrekkelijke en rustige locatie met alle denkbare voorzieningen dichtbij. 

Krijtstede transformatie appartementen

Krijtstede is een Transformatie project in het centrum van Nieuwegein waar we een kantoorgebouw hebben getransformeerd naar 30 hoogwaardige appartementen. Uniek is dat alles op nieuwbouw niveau is uitgevoerd waar bij transformaties nog wel eens ruimte is om hier van af te wijken.

De Riethofwoningen & appartementen

De Riethof ligt in de nieuwste wijk van Woerden; Waterrijk. In dit met grote zorg en creativiteit ontworpen stadsdeel is veel ruimte voor water en groen. Aan de oostzijde van Waterrijk, om de hoek van De Riethof ligt de natuurplas Breeveld

Molenwal woningen & appartementen

Bij alle 35 woningen wordt de basis gevormd door mooi, tijdloos metselwerk. Dit wordt vertaald in interessante details zoals metselwerkaccenten, gemetselde kaders en stucwerk. Het traditionele vakwerk dat hiervoor wordt toegepast past binnen de historische traditie. 

't Pakhuisappartementen

Dit woonblok probeert van alle facetten het beste te verenigen. Stedenbouwkundig gezien was voor ons duidelijk dat de appartementen zich in een oer-Hollandse traditie moesten voegen: de appartementen tezamen vormen een heldere structuur en heeft een relatie met de oude pakhuizen.

Johan de Witt woningen

Het plan bestaat uit 4 herenhuizen. Kenmerkend voor de woningen is dat het volwaardige woningen zijn, ontwikkeld/ontworpen naar de huidige tijd in een historisch jasje en als een ensemble ontworpen. 

Bedrijfsgebouwen

SC Woerden verenigingsgebouw

In een bouwteam met voornamelijk Woerdense partijen is een fantastisch sportcomplex gerealiseerd helemaal klaar voor de toekomst. Het gebouw bestaat op de begane grond uit kleedkamer faciliteiten en op de verdieping een ruime kantine, vergaderkamer en toegang tot de tribune. 

Gebouw Mediahaven kantoor & studio

Het gebouw Mediahaven ligt in de wijk De Houthaven, dit moet naast een goed functionerend bedrijfsgebied, een aangenaam verblijfsgebied worden voor werknemers uit de buurt en toekomstige bewoners van de naastgelegen woonwijk. 

Wilt u meer weten welke projecten in de verkoop dan wel verhuur zijn? 

Dan verwijzen wij u graag naar www.wonenofwerken.nl. 

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Heijwaal | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud