Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Akkoord

SC Woerden verenigingsgebouw

Gerealiseerd

In een bouwteam met voornamelijk Woerdense partijen is een fantastisch sportcomplex gerealiseerd helemaal klaar voor de toekomst. Het gebouw bestaat op de begane grond uit kleedkamer faciliteiten en op de verdieping een ruime kantine, vergaderkamer en toegang tot de tribune. 

De locatie

De voetbalclub was tot 2003 gevestigd in Woerden noord. Om de vereniging gezond te houden was groei noodzakelijk. De meest logische plek daarvoor was nabij de nieuw te realiseren wijken snel & polanen en waterrijk. Menig lid had het er in het begin niet makkelijk mee om deze keuze te maken. Maar men was het er over eens dat dit de enige juiste keuze voor de vereniging was. Een goede keuze zoals al snel bleek, de aanwas van de jeugd overtroffen zelfs de verwachtingen, diverse internationale ploegen, damesinterlands en wedstrijden van FC Utrecht zijn al op het complex gespeeld. Daarnaast heeft het eerste elftal, gedurende het verblijf in Snel en Polanen, al twee maal een kampioenschap mogen vieren, kortom de toekomst van de SC Woerden ziet er veelbelovend uit.

Het gebouw

In een bouwteam met voornamelijk Woerdense partijen is een fantastisch sportcomplex gerealiseerd helemaal klaar voor de toekomst. Het gebouw bestaat op de begane grond uit kleedkamer faciliteiten en op de verdieping een ruime kantine, vergaderkamer en toegang tot de tribune. Vanuit zowel de kantine als de tribune kijk je over het gehele sportcomplex. Niet alleen de SC Woerden heeft hiermee een hele mooie invulling gekregen, maar ook kleinere verenigingen die geregeld van de accommodatie gebruik mogen maken.

Bekijk de website hier

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Heijwaal | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud