Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Akkoord

M.a. Reinalda kantoor & bedrijfsruimte

Gerealiseerd

Representatief kantoor- / showroom- ruimte gelegen aan de M.A. Reinaldaweg 2D te Woerden op het bedrijventerrein Snel & Polanen. Het gebouw is gelegen op een zichtlocatie aan de toegangsweg van Woerden nabij de snelweg en NS Station.

De locatie 

Representatief kantoor- / showroom- ruimte gelegen aan de M.A. Reinaldaweg 2D te Woerden op het bedrijventerrein Snel & Polanen. Het gebouw is gelegen op een zichtlocatie aan de toegangsweg van Woerden nabij de snelweg en NS Station. Het bijzondere is naast de bereikbaarheid de ruimte om het gebouw wat grotendeels in het groen is gezet, maar ook het uitzicht richting de polder en water. Voor de gebruikers is het echt “stedelijk werken in het groen”. 

Het gebouw

Gelegen zelfstandig gebouw met een uitstekende indeelbaarheid. Het gebouw is opgetrokken uit 3 bouwlagen met gebruikmaking van representatieve materialen. Dit gebouw heeft de vorm van een H, centraal in het gebouw bevinden zich voorzieningen van trappenhuis, lift en sanitair. Door de vorm is het gebouw eenvoudig op te splitsen in kleinere delen. Bij het ontwerp is rekening gehouden met het contact tussen binnen en buiten, zo zijn er grote gevelopeningen gemaakt om het groene karakter extra te benadrukken. Het Duurzame karakter komt doormiddel van het toepassen van betonkernactivering en de zonnepanelen. BKA is het actuele thema op het gebied van klimaatbeheersing. Stabiele bedrijfskosten; "zachte koeling" zonder tocht of trek; geen Sick-Building-Syndrom. Dit alles zorgt voor een energielabel A+.

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Heijwaal | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud