Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Akkoord

Jozef Israel transformatie appartementen

Gerealiseerd

Schilderspoort is een kleinschalig transformatieproject. Uniek is dat alles op nieuwbouw niveau is uitgevoerd waar bij transformaties nog wel eens ruimte is om hier van af te wijken. 

De locatie

Het project Schilderspoort ligt in de wijk schilderskwartier aan de westkant van de stad. Winkelcentrum Tournoysveld, met onder andere een grote supermarkt en een aantal eetgelegenheiden is om de hoek. Het centrum van Woerden is gemakkelijk lopend of met de fiets te bereiken. De locatie ligt centraal toc openbaar vervoer en uitvalswegen.

De appartementen

Schilderspoort is een kleinschalig transformatieproject. Uniek is dat alles op nieuwbouw niveau is uitgevoerd waar bij transformaties nog wel eens ruimte is om hier van af te wijken. Alle appartementen in het project Schilderspoort hebben twee kamers. De kamers zijn slim ingedeeld zodat er in de slaapkamer altijd ruimte is voor een tweepersoonsbed en een garderobekast. In de woonkamer is genoeg plek voor een zithoek en een eettafel met minimaal vier stoelen. De appartementen zijn voorzien van een balkon. De woningen op de begane grond hebben een  terras en een tuin. In de volledig ingerichte luxe badkamer is ruimte voor een wasmachine en een droger. Ook de keuken was bij de prijs van het appartement inbegrepen. Ieder appartement heeft tevens een inpandige berging.

Omgeving

Niet alleen de appartementen hebben een hoog kwaliteitsniveau, ook het groen, de bestrating en de aankleding van het woongebied dragen bij aan een prettig en hoogwaardig woonklimaat. De kwaliteit voert in deze transformatie uitdrukkelijk de boventoon, gekoppeld aan doordachte indelingen en een hoog afwerkingsniveau. Een afwerkingsniveau waarbij wij de wensen vertaalde in concrete plannen zodat het appartement echt een eigen ‘thuis’ is geworden.

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Heijwaal | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud