Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Akkoord

Johan de Witt woningen

Gerealiseerd

Het plan bestaat uit 4 herenhuizen. Kenmerkend voor de woningen is dat het volwaardige woningen zijn, ontwikkeld/ontworpen naar de huidige tijd in een historisch jasje en als een ensemble ontworpen. 

De locatie

Het plan Johan de Witt is gelegen in de wijk Staatsliedenkwartier. Een kleinschalige plan nabij het stadshart en NS station van Woerden. Een aantrekkelijke en rustige locatie met alle denkbare voorzieningen dichtbij. In de wijk Staatsliedenkwartier zijn twee basisscholen en, naast het bruisende centrum, kan men op korte afstand genieten van de rust van het Brediuspark.

Herenhuizen

Het plan bestaat uit 4 herenhuizen. Kenmerkend voor de woningen is dat het volwaardige woningen zijn, ontwikkeld/ontworpen naar de huidige tijd in een historisch jasje en als een ensemble ontworpen. Een fraai woonoppervlak waarin 5 slaapkamers, voldoende bergruimte en eventueel een 2e badkamer in te realiseren zijn. De hoekwoningen beschikken over een eigen parkeerplaats. Aan de achterzijde bevindt zich diepe tuinen, uniek in zo’n binnenstedelijke omgeving, met berging en een achterom. Voor de toekomstige bewoners was er een grote mate van keuzevrijheid. Zo kon men de indeling naar wens aanpassen, maar ook het realiseren van een aanbouw, kelder, vides, aparte zolderkamer of dakkapel behoorde tot de opties. Tijdens persoonlijke gesprekken ontwikkelde we een eigen woning, binnen de gestelde kaders.

Download hier de brochure

Omgeving

Niet alleen de woningen hebben een hoog kwaliteitsniveau, ook het groen, de bestrating en de aankleding van het woongebied dragen bij aan een prettig en hoogwaardig woonklimaat. De kwaliteit voert in dit bouwplan uitdrukkelijk de boventoon, gekoppeld aan doordachte indelingen en een hoog afwerkingsniveau. Een afwerkingsniveau waarbij wij de wensen vertaalde in concrete plannen zodat de woning echt een eigen ‘thuis’ is geworden.

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Heijwaal | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud