Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Akkoord

Gebouw Stage kantoor

Gerealiseerd

Wisseloord Area is gelegen in de bijzonder fraaie, lommerijke, wijk Trompenberg en dankt haar naam aan de legendarische Wisseloord Studio’s. Het bedrijvenpark gaat op in de bosrijke omgeving. Verscholen in het groen staan vijf gebouwen met elk hun eigen karakter. 

De locatie

Wisseloord Area is gelegen in de bijzonder fraaie, lommerijke, wijk Trompenberg en dankt haar naam aan de legendarische Wisseloord Studio’s. Het bedrijvenpark gaat op in de bosrijke omgeving. Verscholen in het groen staan vijf gebouwen met elk hun eigen karakter. Tussen de bomen zijn parkeervakken gemaakt. De sfeer op het terrein is ongedwongen. De natuur inspireert. De omgeving biedt de mogelijkheid om naar buiten te gaan, een brainstormsessies onder de bomen te organiseren aan een van de picknicktafels of een kopje koffie te drinken in de zon op het terras bij de Wisseloord Studio’s.

Wisseloord Area is geen doorsnee kantorenpark. Wie kiest voor huisvesting in dit unieke gebied kiest voor creativiteit en inspiratie in een zakelijke omgeving. Overal op het terrein zijn creatieve bedrijven gevestigd die hun inspiratie halen uit de groene omgeving. De ondernemingen versterken elkaar, er vindt kruisbestuiving plaats en er wordt samengewerkt. Een belangrijk onderdeel van de historie vindt je terug in het restaurant dat openbaar is en het hart van het terrein vormt. Op het terrein zijn meerdere faciliteiten aanwezig, zoals horeca, vergaderruimten, een sportschool, laadpalen en picknicktafels in het bos.

Het Gebouw

Wisseloord Stage is een representatief duurzaam kantoorgebouw gelegen aan de entree van de Catharina van Renneslaan 20 op een riante kavel midden in het groen. Elk gebouw op Wisseloord heeft zijn eigen vorm, zo bestaat dit gebouw uit een Sleutel vorm, centraal in het gebouw bevinden zich voorzieningen van trappenhuis, lift en sanitair Bij het ontwerp en de keuze van de materialen is volop rekening gehouden met mens en milieu. De basis voor dit gebouw is een traditionele villa in een moderne jas, waarbij veel vrije hoogte op de begane grond, een iets lagere 1e verdieping met een vide en een hoge kapverdieping uitgangspunt is. Grote ramen benadrukken het groene karakter van de omgeving naar de ruimten binnen. In het souterrain is een moderne bedrijfskantine met een zonnig terras. De entree is ruim met een mooie ontvangst, doorkijk naar de groene omgeving en een vide waardoor er extra hoogte ontstaat. Betonkernactivering zorgt voor een aangenaam en duurzaam binnenklimaat waardoor het gebouw Stage een energielabel A++ heeft.

Bekijk hier de brochure

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Heijwaal | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud