Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Akkoord

Barwoutswaarder vrijstaande woningen

Gerealiseerd

De wijk Barwoutswaarder is een voormalig zelfstandige gemeente en ligt aan de rand van Woerden. Een zeer afwisselend stadsdeel met als belangrijkste aandachtspunt de ligging aan de Oude Rijn. De ruime kavels, ca 1000 m2 per kavel, voor het realiseren van 2 vrijstaande woningen liggen aan de rand van de wijk.

De locatie

De wijk Barwoutswaarder is een voormalig zelfstandige gemeente en ligt aan de rand van Woerden. Een zeer afwisselend stadsdeel met als belangrijkste aandachtspunt de ligging aan de Oude Rijn. De ruime kavels, ca 1000 m2 per kavel, voor het realiseren van 2 vrijstaande woningen liggen aan de rand van de wijk. Aan de westzijde van de kavel begint het buiten gebied met uitgestrekte landerijen. Aan de noordzijde loopt de Oude Rijn en aan de zuidzijde is er een gevarieerde bebouwing van vrijstaande woningen en kleinschalige kantoorgebouwen.

De woningen

Het plan betrof van oorsprong 2 ruime bouwkavels van ca 1.000 m2 buitengewoon fraai gelegen aan de rivier “de Oude Rijn”. Bij de ontwikkeling van het terrein is de ambitie nagestreefd om de koper een ruim scala aan mogelijkheden te bieden om uiteindelijk uw eigen complete woning te realiseren. De architect heeft de kopers hierbij geassisteerd in het maken van keuzes en zorgen dat de individuele wensen invulling hebben gekregen. Dit heeft geresulteerd in een vrijstaande woning met daarbij los een studio ruimte voor het doen van creatieve workshops. Op de andere kavel is een twee onder een kap woning gerealiseerd voor twee bewoners die graag met elkaar dit project wilde realiseren.

De omgeving

Niet alleen de woningen hebben een hoog kwaliteitsniveau, ook het groen, de bestrating en de aankleding van het woongebied dragen bij aan een prettig en hoogwaardig woonklimaat. De kwaliteit voert in hier uitdrukkelijk de boventoon, zo is er een brug in het historische jaagpad gerealiseerd zodat er bij de woningen een haven kon worden gemaakt voor een directe vaarverbinding naar de oude rijn. Een afwerkingsniveau waarbij wij de wensen vertaalde in concrete plannen zodat het appartement echt een eigen ‘thuis’ is geworden.

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Heijwaal | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud