Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Akkoord

Prinsenhof woningen

Gerealiseerd

Het plan bestaat uit 21 woningen. Kenmerkend voor de woningen is dat het volwaardige woningen zijn, ontwikkeld/ontworpen naar de huidige tijd in een historisch jasje. 

De locatie

Prinsenhof is gelegen in de wijk Bomen en Bloemenkwartier, tussen de Prinsenlaan en de Rijnkade midden in een kleinschalige woonomgeving en nabij het stadshart van Woerden. Een aantrekkelijke en rustige locatie met alle denkbare voorzieningen dichtbij. In de wijk Bomen en Bloemenkwartier zijn drie basisscholen en, naast het bruisende centrum, kan men op korte afstand genieten van de rust van het nieuw ingerichte stadspark en het Brediuspark.

Hofwoningen

Het plan bestaat uit 21 woningen. Kenmerkend voor de woningen is dat het volwaardige woningen zijn, ontwikkeld/ontworpen naar de huidige tijd in een historisch jasje. De woningen zijn gasloos en dus voorzien van een duurzame installatie. Een fraai woonoppervlak waarin 4 slaapkamers, voldoende bergruimte en eventueel een 2e badkamer in te realiseren zijn. De woningen beschikken in het Hof over een eigen parkeerplaats. Aan de achterzijde bevindt zich een tuin met berging en een achterom. Voor de bewoners was er een grote mate van keuzevrijheid. Zo kon men de indeling naar wens aanpassen, maar ook het realiseren van een aparte zolderkamer of dakkapel behoorde tot de opties. Tijdens persoonlijke gesprekken ontwikkelde we een eigen woning, binnen de gestelde kaders.

Omgeving

Niet alleen de woningen hebben een hoog kwaliteitsniveau, ook het groen, de bestrating en de aankleding van het woongebied dragen bij aan een prettig en hoogwaardig woonklimaat. De kwaliteit voerde in dit bouwplan uitdrukkelijk de boventoon, gekoppeld aan doordachte indelingen en een hoog afwerkingsniveau. Een afwerkingsniveau waarbij wij de wensen van de kopers vertaalde in concrete plannen zodat de woning echt een eigen ‘thuis’ is geworden.

Download Prinsenhof brochure

 

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Heijwaal | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud