Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Akkoord

Krijtstede transformatie appartementen

Gerealiseerd

Krijtstede is een Transformatie project in het centrum van Nieuwegein waar we een kantoorgebouw hebben getransformeerd naar 30 hoogwaardige appartementen. Uniek is dat alles op nieuwbouw niveau is uitgevoerd waar bij transformaties nog wel eens ruimte is om hier van af te wijken.

De locatie

Het is toch ideaal om overal dichtbij te wonen? Het kan als je in Krijtstede woont. Winkelcentrum CityPlaza, met alle grote winkelketens ligt letterlijk om de hoek. Je kunt lopend naar sportcomplex Merwestein waar je o.a. kunt zwemmen, fitnessen, voetballen, volleyballen of even heerlijk gebruik maakt van het zonnecentrum. Een gezellig avondje uit? Breng dan eens een bezoek aan Theater De Kom of ga lekker naar de bioscoop. Je kunt de auto en de fiets thuislaten. In een van de gezellige restaurants kun je lunchen en dineren. De vele terrassen zijn dé plek om, een drankje met je vrienden drinkend, te genieten van het gezellige stadscentrum. Een aantal appartementen kijkt uit op het kanaaltje de Doorslag, een uitloper van de Hollandsche IJssel. Langs het water loop je zo Park Oudegein in, hét stadspark van Nieuwegein. Hier vind je onder andere sportvelden en een kinderboerdij. Het park wordt ook gebruikt voor lokale evenementen zoals Geinbeat en de Summer Fair.

De appartementen

Krijtstede is een Transformatie project in het centrum van Nieuwegein waar we een kantoorgebouw hebben getransformeerd naar 30 hoogwaardige appartementen. Uniek is dat alles op nieuwbouw niveau is uitgevoerd waar bij transformaties nog wel eens ruimte is om hier van af te wijken. Alle appartementen in het project Krijtstede hebben twee kamers. De kamers zijn slim ingedeeld zodat er in de slaapkamer altijd ruimte is voor een tweepersoonsbed en een garderobekast. In de woonkamer is genoeg plek voor een zithoek en een eettafel met minimaal vier stoelen. De appartementen zijn voorzien van een groot balkon. De woningen op de begane grond krijgen een ruim terras en een tuin. In de volledig ingerichte luxe badkamer is ruimte voor een wasmachine en een droger. Ook de keuken was bij de prijs van het appartement inbegrepen. In de centrale ruimte heeft elke appartementseigenaar een eigen bergkast. Op de begane grond is een inpandige gemeenschappelijke fietsenberging. Het gebouw is voorzien van een lift en in de directe omgeving is voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig. Daarnaast zijn er enkele privé parkeerplaatsen beschikbaar.

Download de brochure

Omgeving

Niet alleen de appartementen hebben een hoog kwaliteitsniveau, ook het groen, de bestrating en de aankleding van het woongebied dragen bij aan een prettig en hoogwaardig woonklimaat. De kwaliteit voert in deze transformatie uitdrukkelijk de boventoon, gekoppeld aan doordachte indelingen en een hoog afwerkingsniveau. Een afwerkingsniveau waarbij wij de wensen vertaalde in concrete plannen zodat het appartement echt een eigen ‘thuis’ is geworden

Locatie
Bezoekadres

M.A. Reinaldaweg 2d
3446 CB Woerden

Postadres

Postbus 177
3440 AD Woerden

Copyright © Heijwaal | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud